Božični koncet – MoPZ DOB

Na dan pred božičnim večerom smo v cerkvi svetega Petra v Dobu pevci Moškega pevskega zbora Dob izvedli koncert  na temo božiča in novega leta.

Pripravili smo lep večer z navdihom božičnega vzdušja in pričakovanja rojstva našega zveličarja. Na začetku smo odpeli nekaj pesmi na temo adventa, nato pa so sledile božično obarvane pesmi. V goste smo povabili Dobske pritrkovalce.  Že tako lep večer sta še popestrila mlada virtuoza na violini. Vrhunec večera pa je bil nastop otroškega tria. Skupno smo izvedli pesem Z naslovom »Božični večer«. V družbi Dobskih pritrkovalcev pa smo zapeli Slakovo pesem »Na božični večer« in nato še ob spremljavi violin pesem » Sveta noč«.

Vezni tekst je pripravila naša podpornica in zvesta skoraj bi rekli kar članica našega zbora Melita. Za spomine v sliki pa fotograf Anže. Iskrena hvala obema.

Koncert je minil v prijetnem vzdušju. Ob koncu smo še postali ob kozarčku kuhančka, klobasicah in sladkih prigrizkih. Za prvi del je poskrbel član našega društva Silvo, za sladko pa so poskrbele naše boljše polovice. Obema se iz srca zahvaljujemo.

Lepe želje in stisk roke nekaj velja in teh dejanj ta dan ni bilo malo.  Zadovoljni in polni lepih občutkov smo se odpravili poti domu v želji da se kmalu spet srečamo.

Komentarji