Intenzivne pevske vaje – MOPZ Dob

Pevci moškega pevske zbora Dob smo se  letos odločili speljati intenzivne pevske vaje na Starem Vrhu nad Škofjo Loko, kajti naglo se nam bliža letni koncert, ki bo 25.11.2018 ob 18 uri v avli OŠ Ferda Vesela v Šentvidu pri Stični.

Zgodaj zjutraj smo se zbrali, si privoščili kavo v bližnjem baru in šcccccc na pot. Kaj kmalu smo bili na cilju. Doživeli topel in prijeten sprejem s čajem, potico in še kaj se je našlo. Sledila je namestitev po sobah in veselo na delo.

Zborovodja Žiga je imel veliko načrtov z nami. Veliko smo prepevali. Tudi harmonika ni manjkala. Po napornem delu pa pripada tudi malo sprostitve. Le to smo imeli zvečer, ko smo ostali brez zborovodje.  Zapustil nas je samo za kratek čas. Delo kliče in moral se je odpraviti v dolino na koncert Višnjanskih fantov.

»Kadar mačke ni doma, miši plešejo« pravi stari pregovor. Vendar ni bilo tako hudo. Vse po planu.

Prišla je nedelja. Jutranje vstajanje je bilo malo težje, kajti za nami je bila kratka noč. Pa vendar z dobro voljo in pozitivno energijo se vse da. Poprijeli smo za delo in čas je kar prehitro tekel. Treba se je bilo odpraviti proti domu. Imeli smo prekrasen vikend, poln petja, dobre volje, smeha in okusne hrane.

Ni kaj, treba bo še kdaj ponoviti…

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentarji