Občni zbor KŠD

Leto je naokoli in potrebno je narediti obračun za nazaj in plan za naprej. To smo tudi storili včeraj zvečer na  5. občne zboru Kulurno športnega društva Dob. Zbralo se nas je kar veliko. Po uvodnem nagovoru predsednika Roka se je začelo zares. Občni zbor je letos prvič vodila Katja Klemenčič . Imeli smo kar nekaj poročil, tako finančno, poročilo pevcev, papirčkarič, letni izlet našega društva, pohod na Vrh, poročilo kmečkih iger, sekcija za šport itd….

Po vseh teh poročilih je bilo potrebno glasovanje za sprejetje leteh. To smo opravili enotno, vsi za. Nato pa je sledil plan za leto 2018. Moram reči, da imamo velike plane in z gotovostjo lahko trdim, da bomo le te tudi s skupnimi močmi uresničili. Imeli smo tudi goste. Presednik krajevne skupnosti Jože Polončič, predsednik gasilskega društva Andrej Antončič, predsednik gorniškega kluba Janez Mežan. Tudi njim smo dali besedo.  Sprejeli smo štiri nove člane. Sledila je pogostitev in prijeten klepet. Naše članice so se še posebno izkazale, saj so napekle sladke dobrote, katere so prav dobro teknile.

Ugotovili smo, da se imamo v našem društvu  prav lepo in moramo tudi tako nadaljevati. Občni zbor smo zaključili ob 21 uri in se zadovoljni  in polni novih planov ter dobre volje razšli

Komentarji