Potopis – Mehika

Na povabilo člana Kulturno športnega društva Dob Markota Zorec smo se v soboto 23.1.2016 zbrali v prostorih gasilskega doma v Dobu na prav posebnem dogodku. Potopis: »Potovanje v daljno Mehiko«.
Marko in Andreja sta se odpravila v daljne kraje Mehike in Južne Amerike. Na potovanju sta se srečala z različnimi ljudmi in doživela marsikaj. Odločila sta se, da to delita naprej, svojim prijateljem, znancem in nenazadnje tudi vaščanom Doba. Priprave so stekle in popotovanje se je začelo. Preko slik , imata jih veliko, je Marko pokomentiral marsikatero prigodo. Tudi nekaj zgodovine iz teh krajev, kulturnih znamenitosti je povedal. Običaji in ljudje so bili za nas gledalce prav zanimivi. Ni pa bilo samo to. Pripravila sta nam pravo presenečenje. Bili smo lepo posreženi z kar nekaj odličnimi specialitetami iz teh krajev. Seveda tudi tekila, sol in limona ni manjkala. Veliko truda je bilo vloženega v to predstavitev. Bilo je povedano na preprost in nam razumljiv način. Sproščen in prijeten večer ni kaj. Dogodki, kot je bil ta, nas bogatijo in združujejo
Za lep večer in prijetno druženje se moramo zahvaliti organizatorju. Naj zaključim z mislijo »lepo je deliti prijetne trenutke z prijatelji«.
Kulturno športno društvo Dob
Alojzij Fortuna

Komentarji