Občni zbor 2016

V soboto 13.2.2016 smo imeli člani Kulturno športnega društva Dob tretji občni zbor v prostorih gasilskega doma Dob.
Udeležilo se nas je 35 članov. Med prisotnimi so bili tudi povabljeni gostje in sicer predsednik PGD Dob Robert Berginc, predstavnik Gorniškega kluba Limberk Samo Butkovič in predsednik KS Dob Jože Polončič. Žal se občnega zbora ni mogel udeležiti naš župan in predsednica ZKD Ivančna Gorica. Oba sta se opravičila in obljubila, da drugo leto zagotovo prideta.
Po izvolitvi delovnega predsedstva in vodje zbora Jožeta Glavič se je OZ lahko začel. Prisluhnili smo vsem poročilom, ki so bila zelo obsežna saj smo v društvo zelo dejavni. Nato je sledila potrditev vseh poročil, katera so bila soglasno sprejeta. Seveda smo določili tudi plane za naprej. Zamisli je na pretek. Uvrstili smo jih v plan 2016. Vse bo težko izpeljati, vendar gremo naprej z dobro motivacijo, saj imamo kar nekaj podpornikov in pristašev. Dobili so besedo tudi naši gostje vsi so pohvali delavnost društva in pripomnili, da društvo pripomore k širši prepoznavnosti kraja in okolice. Obljubili pomoč in podporo pri delu in zaželeli veliko uspeha. Preko društva smo izpeljali tudi razstavo TAKO SMO ŽIVELI, ki je bila v sliki, besedi in z nekaterimi predmeti razstavljena v šoli v Hrastovem dolu. Ob tem je veliko pripomogel naš član g. magister Dušan Štepec. Opisal nam je kako je bila organizirana in odzivna razstava, kako je uspela in kakšen pomen ima za našo okolico. Veliko nam pomeni pohvala, katero je izrekel. Izjavil je, da kar ne more verjeti, kako smo aktivni. Saj imamo štiri sekcije, kot so pevski zbor, ustvarjalne delavnice “papirčkarji”, kolesarjenje in pohodništvo. Res veliko se dogaja v našem društvu. Po skoraj dveh urah razprav in poročil smo občni zbor zaključili.
Sledila je pogostitev naših zvestih članov. Čas ob sproščenem pogovoru, dobri hrani in lepih melodijah harmonike je hitro tekel. Treba je bilo počasi zaključiti, saj smo bili z mislijo pripravljeni za naslednji dan, ki je nas čakala organizacija že petega pohoda na VRH.

Komentarji